lauantai 13. heinäkuuta 2013

EHDOTUKSET SALLITTUJA

Riemun kiljahduksia raiku ilmoille kun Pretty Little Liarsin uusin jakso oli lisätty finiin ja meikä tyttö lähti juoksuaskelin keittiöön vääntämään itselleen jääkaakaon tummalla siirapilla ja käsin veivasin kermavaahtoa päälle. Omnom miten ällömakeeta mutta hyvin uppos. nam! Varmaan neljästi päivässä tarkistan finin muutenkin, että onko jaksoi päivitetty vaikka tiistaisin se tulee jenkeissäkin, että yleensä loppuviikosta se on myös finissä. Malttamaton silti kun oon niin pakko mikä pakko.

Oon myös addiktoitunut vaihteeksi suomalaisten vloggaajien videoihin (mistä eilenkin taisin puhua), Dr Philin maratooneihin, Nannan kuvailuun, valokuvien järjestelyyn, Ifolorin kuvakirjojen tekemiseen, kynsidesigneihin ja Ebayn raivohuutoshoppailuihin eli odotan 7 sekuntia ennen myynnin loppua ja teen voittohuudon. Hirvee blogipostausvääntöinto päällä mutta ideat on niin kortilla just tällä hetkellä. Huonepostausta kuvasin tänään mutta eiköhän olkkarissa alkanut jätkien musiikin huudatus niin jäi video kesken enkä enään sen jälkeen sitten jaksanut alkaa kuvailemaan toista puolta. Miten voi olla niin vaikeeta kuvata joku video? Teen kohta huonepostauksenkin gifeinä kun ne sentään hallitsen. Haha no ei.

Jotenkas tyypit kertokaas jotain postausehdotuksia tai haasteita mitä voisin toteutella. Huonepostausta tosiaan yritän ja yritän kokoajan, joten se on niin sanotusti työnalla mutta onko jotain muuta mikä teitä kiinnostaisi vaikka aika monesta asiasta tännekkin oon kirjottanut mutta nyt on tullut paljon uusia lukijoita ja olisi kiva vähän tehdä jotain spessumpaa kun vaan tälläsiä omia seputuksia. Kysymyspostaukset ei oo kovin menestyksellisiä kun pölötän niin paljon ettei kellään oo mitään kysyttävää (haha) mutta ihan mitä teille tulee mieleen niin kertokaas niin katon mitä mieltä itse oon siitä. :)

Ps. Mielipidepostaus aiheet olisi vaikka yks hyvä!


Koska gifeistä on pidetty, niin teinpäs tässä pikkuruisen gifin nyt tähänkin postaukseen!
Ei.

9 kommenttia :

  1. harmi kun sun videot ei ikinä toimi, oothan yrittäny tehdä tota huonepostausta jo ikuisuuden :>> miten aina sattuukaan joku este.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun videoiden toiminnassa oo ikinä mitään ongelmaa ollut. :) Niin olen ja tiedän sen varmasti myös itsekkin, että ei ole tullut sitä tehtyä. Miten mun blogiin onkaan nyt eksynyt tälläisiä negatiivisia anonyymejä yhtäkkiä kun ikinä niitä ei ole oikein ollut. ;) Hymyä huuleen niin ei tarvitse murehtia bloggaajien viivästyneistä postauksista. Voit vaikka sillä aikaa katsella lukuisien muiden bloggaajien huonevideoita Youtubesta!

      Poista
    2. "Miten mun blogiin onkaan nyt eksynyt..." Haha, samaistun! Joskus oikein ihmettelin, että miten kaikilla on tämmöinen ns. anonyymi -ongelma. Eräänä päivänä "naps" ja sitten niitä tuleekin jo melkein joka postaukseen... :D

      Poista
    3. No niinpä! Itellä ei onneksi paljoo oo tullut (koputan puuta) mutta kyllä alkaa ihmettelee, että mitäs hemmettiä tää nyt on. :'D

      Poista
  2. Ahahahah, noi marsu gifit on vaan niin parhaita :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :DD Onhan ne niin lutupuppeloita että pakko tehä niistä paljo ^^

      Poista
  3. Mää ootan ens viikon PLL-jaksoa, koska siinä ilmeisesti Spencer ja Toby menee sinne Ravenswoodiin ja on mielenkiintoista nähdä millainen paikka se onkaan, koska todennäköisesti kuitenki alan seuraamaan tuota Ravenswood-spinoffia :).

    Ja hei tuo jääkaakao kuulostaa sen verran kokeilemisen arvoiselta, että pistähän ohjetta tulemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Se menee kokoajan vaan jännemmäks ja jännemmäks. Oon jotenkin Tobyy kohtaan aika kylmä kun tuntuu, että se on vielkin jossain väleissä A:n kanssa mutta never know.

      Joo ajattelin tehdä tosta jääkaakaosta muutenkin ihan postausta, niin siinä se tulloo sitten! :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.