perjantai 30. toukokuuta 2014

VIISITOISTA LEMPITUOTETTA

Olen ollut pitemmän aikaan todella laiska kuvailemaan mitään mun luottotuotteita tai yleisestikkään kertonut mitään mun lempparituotteista vaikka niitä mulla on ihan mahdottoman paljon eikä kaikkia voisi edes kerralla esitellä yhdessä postauksessa. Tuotteisiin ihastuminen multa onnistuu helposti mutta rakastuminen onkin sitten vähän pitempi prosessi ja nämä tuotteet mitkä tähän postaukseen valitsin on ainakin ollut sellaisia jotka voisin koska tahansa ostaa uudestaan itselleni tai suositella muille. Ei mitään erikoisuuksia mutta tarpeeksi ihania esiteltäväksi. Voisi ottaa taas tavaksi tehdä useemmin näitä katsauksia lempparituotteisiin.

Tässäpä teille siis pienen pieni katsaus tämän hetken luottotuotteisiin, jotka eivät ole pettäneet luottamusta muutamienkaan kuukausien aikana.


 Batiste Dry Shampoo Blush Floral & Flirty 

Kuivashampoo on ehdoton must-tuote kesällä itselleni koska pidän paljon hiuksia auki auringon haitallisten säteiden alla ja en todellakaan halua entistä enemmän kuivattaa hiuksiani niin, että pesen niitä jokapäivä. Kuivashampoo pelastaa siis aina päivät jolloin ei ole pesty hiuksia - ilman, että sitä huomaa.

Versioita näistäkin löytyy monia kymmeniä ja mahdollisimman montaa on tietenkin kokeiltava, että pääsee sen parhaimman kimppuunkin ja näin mulle on tainnut käydä. Ostin tämän ihanan pinkin Batisten kuivashampoon erään amerikkalaisen kauneusvlogaajan jatkuvan hypetyksen seurauksena ja en kadu hetkeekään. Ihana tuoksu, raikas ja kestävä vaikutus eikä edes tummissa hiuksissa näytä valkoiselta jauheelta kun tarkasti hieroo hiusten sekaan. Kymppiplussa tuote!


 Lumene LAB Age Preventing Eye cream

Silmänympärysvoiteet pitää löytyä mun ikäiseltä ihonhoitorutiineista ja se on ihan myös sellanen pikkuasia mihin pitää kiinnitää huomiota ihan tosissaan. Haluan itse ainakin panostaa, että huolehdin myös silmänympärysihosta oikeilla tuotteilla. 

Tämä tuote tuli joskus Livboxin mukana ja samantien melkeinpä otin sen sitten käyttöön ja koska kyseiset tuotteet on pienen käyttökertamääränsä vuoksi pitkäikäisiä niin tämäkin varmaan kestää vielä monen monta kuukautta. Tekee ihanan pehmeeksi ihon silmänympäryksistä ja antaa mielenrauhaa ryppymurheiden edelle.

 Dermosil Vitamin E Facial cream 

Hoitava ja suojaava Kasvovoide Vitamin E ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Se sisältää tarkkaan mietityn yhdistelmän erilaisia jälleenkosteuttavia ja kosteutta ylläpitäviä ainesosia, kuten rapsi- ja oliiviöljyä sekä E-vitamiinia. Kasvovoide Vitamin E on kevyt voide, joka imeytyy helposti ja sopii kaikille ihotyypeille.  - Dermoshop

Tilasin joitakin kuukausia sitten työkaverin kautta näitä Vitamin E - sarjan tuotteita ja ne on ollut tiivisti mun ihonhoitorutiineissa päivittäin. Erityisesti kyseisistä tuotteista juuri tämä kasvovoide on raivannut tiensä mun suosikkilistolle. Juuri mulle oikeanlainen (ihana) koostumus joka imeytyy nopeesti ja on tosi hyvä meikinkin alla käytettäväksi. 

 Isispharma Ruboril Expert C 

 Ruboril Expert C on punaisuutta peittävä sekä couperosaihoa hoitava voide paikallisen punoituksen sekä pienten pintaverisuonien aiheuttaman punoituksen hoitoon. Ruboril Expert C sisältää kasviuutteita (kamomilla- ja mustaseljauutetta) ja BIOPHYTEX'ia, jotka supistavat näkyviä verisuonia ja vahvistavat niiden seinämiä. Dekstraanisulfaatti vähentää tulehdusta ja glyseroli estää ihon kuivumista. Voiteen vihreä pigmentti (rautaoksidi) auttaa peittämään ihon punoitusta. Hajusteeton, parabeeniton. - Apteekkituotteet.fi

Mulla ei ole iho ongelmallisen punainen tai mitään erikoishoitoa vaativa mutta tämän kun sain Livboxista niin pitihän sitä kokeilla. Hieman punoittaa posket aina kasvojen pesun jälkeen aamulla ja jos alan laittamaan meikkiä sellaiselle iholle niin se häiritsee kohtuuttoman paljon. Laitan tätä pikkuisen poskille koskeusvoiteen seassa ja tadaa, helpottaa huomattavasti punaisuutta lähtemään ripeemmin. Varmaan pakko hankkia tätä toinen tuubi kun tämä joskus tästä kehtaa loppua. ;)


 Mavalan kynsilakat 

Edullisten kynsilakkojen parhaimmistoa mitä Suomesta saa. Ehdottomasti Mavala myy ihania kesäsävyjäkin ja itse oon nyt hamstraillut jonkun aikaa varsinkin näitä pinkin ja persikan sävyisiä lakkoja koska ne sopii kaikista parhaiten mun ihonsävylle. Kevyt ja ohut koostumus kynnellä on myös plussaa koska ei tarvitse kuivumista odottaa tolkuttoman kauaa ja pysyykin paremmin pitempään kynnellä toisin kuin lakoissa, jotka ovat paksuja koostumukseltaan ja lohkeilevat alta aikayksilö. 

Tämän hetken lempparisävyt; Magic, Poetic, La Paz ja Toulouse!


 Maybelline Dream Matte Mouse 

Mä en tiedä miksi mulla tulee tästä kyseisestä tuotteesta mieleen 2000-luvun alku kun meikit alko mun ikäsiä vähän kiehtomaan. En edes ole varma (enkä usko) oliko tätä silloin mutta silti tämä saa sellaisen nostalgisen fiiliksen mussa aikaan. Itse meikkivoiteenahan tämä ei ole mikään erikoisuus ja peittävyydeltään paremminkin työpäivätasoa ja helpon levittämisen vuoksi se on mun arkimeikkiin juuri sopiva. Ei liikaa mutta silti sopivasti.

 NYX Jumbo Eye pencil 

llman tätä ei tule kaunista silmämeikkiä itselle enää nykypäivänä. Se on varma. Paras pohjaväri pohjustusvoiteen päälle kun aikoo saada näyttävän silmämeikin tai edes pysyvän sellaisen. Valkoisuuden vuoksi värit ponnahtaa ihanasti esiin eikä sekoitu oman ihon sävyyn automaattisesti. Tätä tuotetta en koskaan lopeta ostamasta!

 Clinique Chubby stick intense 

Tämä on levinnyt aikamoiseen suosioon Suomessakin. Itse tykästyin tähän ehdottomasti sen vuoksi, että se ei ole huulipuna mutta ei huulikiiltokaan vaan jotain siltä väliltä. Väri on syvä, pigmenttinen ja pehmeä joka ei kuivata huulia. Pure perfection. Haluan tämän kaikissa mahdollisissa sävyissä mutta nyt tähän hetkeen tämä mun ainokainen sävyssä mightiest maraschino on parhautta.


 Aurinkorasvat 

Auringonottonatsina mä suosin laadukkaita aurinkosuojavoiteita ja tähän tärkeeseen työhön oon valinnut tänäkin vuonna Garnierin Ambre Solairen (Golden Protect) sekä Nivean uutukaisen protect & refreshin. Garnierin ihana kimalteva rasva on täydellinen kropalle kuten säärille ja käsivarsille ja Nivean versio taas kasvoille koska kuka haluaa naamansa täyteen kimaltelevia hileitä? Ihan lempparit kesäksi ja suojaustaso on kasvoille tarkoitetussa aurinkorasvassa hieman korkeempi kuin kropalle koska kasvoista palan helpoiten koska se mulla nyt ainakin on auringossa esillä. 




 ACO Sense & Rich Care - Hand & foot cream 

 ACO Sense & Care Rich Care Hand Cream on tehokkaasti pehmentävä ja hoitava käsivoide. Luonnollisesti pehmentävä rapsiöljy ja kosteutta sitovat aineet tekevät kädet ihanan pehmeiksi ja sileiksi. Rapsiöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja voiteessa on antioksidantti Q10:tä, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

ACO Sense & Care Rich Care Foot Cream on täyteläinen, ravitseva jalkavoide, joka tekee jaloista samettisen pehmeät. Imeytyy nopeasti.  Jalkavoide sisältää luonnollista rapsiöljyä ja karitevoita, jotka pehmentävät ja hoitavat ihoa. Rapsiöljy sisältää luonnostaan runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia. 

Nämä kaksi ihanaista pelastajaani sain joululahjaksi vanhassa työpaikassa erään lapsen vanhemmilta. Käsirasva varsinkin on tarpeellinen päikkytädille mutta tämä jalkoihin tarkoitettu ihmeidentekijä on näistä kahdesta ihan parhain. Käsirasvaa käytän joka päivä töissä ja vapaa-ajallakin sekä tuota ihmetuotetta jalkoihin pari kertaa viikossa koska ei todellakaan tarvitse yhtään sen enempää! Ihan pelastus seisomatyöhön missä jalatkin on kovilla.

Onko muilla samoja lempparituotteena?

2 kommenttia :

  1. Mun mielestä tuo mattemousse on ihan älyttömän peittävää ja helposti tulee tunkkainen iho jos tunkee vähänkin liikaa. :D Ite oon siitä kyllä tykännyt kans, kesällä oon aina käyttänyt! Talvi-iholleni se on liian kuivattavaa. :/
    Onko tuo valkoinen silmäjuttu siis jonkinlainen kajaali? Kuulostaa hyvältä! Samoin tuo huulipuna tai mikä ikinä onkaan, nyt kyllä tekee mieli molempia koittaa. :) Kuivashampookin pitäs hommata, en oo oikeastaan ikinä kunnolla päässyt kokeileen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyxin tuo valkoinen kynä on monitoimimeikki näin yksinkertaisesti sanottuna. Sitä voi käyttää kylläkin kajaalina mutta yleensä sitä käytetään luomelle pohjustusvärinä esimerkiksi pelkkänä pohjustuksena tai sitten luomivärinpohjustusvoiteen päälle. Se levitetään sormin tasaiseksi luomelle ja siihen päälle sitten laitetaan luomivärit normaalisti niin värit on paljon "pigmenttisemmät" ja näkyvämmät mitä ne olisi ihan omalla ihonsävyllä. :)

      Suosittelen kyllä kokeilemaan tuota huulikynää sekä kuivashampoota. Pelastaa monet aamut varsinkin kuivashampoo jos hiukset on iha lättänät tai ei oo vaan ollut pesupäivä niin se on kyllä tarpeellinen ettei hiukset oo ihan päätä myöten. :D

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.